• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.rejoice.nu
  • Artist / Medverkande: Rejoice Gospel Choir med band

It’s not over - Rejoice Gospel Choir

Rejoice Gospel Choir 30-årsjubilerar med gospelföreställningen “It’s not over”. Föreställningen är en hyllning till gospelmusiken och dess gripande historia.

2019 är ett betydelsefullt år för Rejoice Gospel Choir eftersom det är precis 30 år sedan kören startades. Som en hyllning till gospelns starka och gripande historia, och för att fira jubileet, kommer en minnesvärd föreställning att sättas upp den 23-24 november 2019 på Malmö Latinskola. Föreställningen kommer att bli en odyssé genom gospelns historia med ett stort urval av såväl ren gospelmusik som modern musik som influerats av gospeln.

Rejoice Gospel Choir är en väletablerad och välrenommerad gospelkör från Lund och har satt upp en mängd konserter genom åren, där en av de större var en såväl bejublad som utsåld konsert på Malmö Live 2017.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.