Arrangörsinfo

Är du arrangör och vill sälja biljetter på Kulturcentralen – så funkar det

När du säljer biljetter på Kulturcentralen bokas dina biljetter över telefon, de säljs och bokas över nätet hemsidan och i vår butik på Södra Förstadsgatan 18 i centrala Malmö.

Vi tar inga uppläggningsavgifter, du betalar endast provision på sålda biljetter. Vi har olika provisioner beroende på om det är en barnföreställning (målgrupp 0-12 år) , vuxenföreställning och biljettpris.

Vi säljer numrerade och onumrerade biljetter och har redan de flesta numrerade salonger i Malmö och Lund upplagda i vårt system. Skulle du behöva lägga upp en ny salong, går det bra med lite framförhållning utan extra kostnad. På biljetten kan du även få din egen logga som arrangör.

Som arrangör på Kulturcentralen har du tillgång till en egen inloggning via vår hemsida. Där kan du lägga upp nya arrangemang, ha koll på biljettförsäljningen och biljettintäkter (både pågående uppsättningar och tidigare uppsättningar), boka upp egna biljetter, ladda ner vår logga, lägga upp info om dig som arrangör och skicka meddelande till Kulturcentralen.

På vår hemsida läggs ditt arrangemang upp med bilder och obegränsad mängd text, föreställningsinfo, kategori och länkar. Du kan länka till arrangemanget direkt från din hemsida, och även direkt till din arrangörssida om du har flera arrangemang. Där har du även möjlighet att lägga upp info om dig som arrangör och där finns ett kalendarium med alla dina arrangemang.

Varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev med den kommande veckans arrangemang till alla våra kunder som är registrerade på vår hemsida. För närvarande når vårt nyhetsbrev ut till ca 80 000 prenumeranter.

Kunder som köper biljetter över nätet skriver själv ut sin biljett, alternativt visar upp biljetten i sin smartphone. Kunden kan även välja att få biljetten hemskickad. Vill man hellre betala via bankgiro, går det också bra. Kulturcentralen står även till tjänst med fakturering av biljetter.

Du kan sedan scanna kundernas biljetter med din smartphone via en app som du laddar ner.

I butiken affischerar vi i vårt skyltfönster utåt gågatan med din affisch, och vi exponerar även dina in flyers och program. Vi säljer presentkort som gäller på valfritt belopp till alla våra arrangemang, vilket brukar vara en väldigt uppskattad present.

Vi har många arrangörer som säljer biljetter hos oss, och vi har en stor kundkrets, och därför når du ut till nya kunder, som du kanske inte hade kommit i kontakt med annars. Vårt centrala läge gör att vi har många turister och flanörer, som kommer och söker information om vad som händer i stan.

Vill du sälja biljetter hos oss:
maila oss på eller ring 040-10 30 20