Fotograf: Per Jahnke

THIS SHOW HAS NO TITLE - A true Elton John tribute

Tillsammans med några av Sveriges bästa musiker bjuder Jonas Gideon på ett musikaliskt glädjepiller med fokus på total hyllning och vördnad för Sir Elton Johns musik. Allt från de stora balladerna och de rockiga superklassikerna till de lite mer okända för den inbitne Elton-nörden. Ta fram glittret, paljetterna, huvudbonaderna, brillorna, de högsta av klackar, det största av leenden och kom och dansa, sjung och njut av en kväll du aldrig kommer att glömma.

I över fem decennier har Elton John varit aktiv som artist. Han har komponerat flera av världshistoriens absolut största och mest älskade låtar, ständigt turnerat världen över och är än idag hyperaktuell, bland annat genom uppmärksammade och lyckade samarbeten med andra världsartister som inte ens är hälften så gamla som han själv. I juli 2023 gjorde han sin sista konsert i Sverige.

Jonas Gideon växte upp med musiken i sina föräldrars skivsamling och framförallt Elton John. Jonas börjar som liten grabb att lära sig spela och sjunga Eltons låtar. Av en slump träffar han Elton strax före dennes konsert på Ullevi i Göteborg 1998 och blir besatt. Han lär sig närmare 200 låtar och genom åren har han sett Elton live 14 gånger. Tack vare Elton John valde Jonas att bli professionell musiker och sångare. Han har sedan dess spelat med stora delar av Sveriges artistelit såsom Molly Sandén, Jennifer Brown, Carola, Victor Norén, Janne Schaffer mfl.

”I början av 1970-talet hade jag den stora äran att få lyssna till en ung Elton Johns första framträdande på Kårhuset på Holländargatan i Sthlm och hela konserten gick rakt in i mitt hjärta. Att över 50 år senare få återuppleva dessa fantastiska låtar med Jonas Gideon blev ju helt överväldigande. Jonas tolkningar är magiska!” Janne Schaffer

Vill du äta och dricka något gott i samband med ditt besök på Palladium?
I Palladiums servering finns bl.a. vin, öl, olika alkoholfria drycker, paj, smörrebröd, laxbakelse, lättare tilltugg samt kaffe och kakor. Här kan du läsa mer om vad Palladium servering har att erbjuda och hur du gör en förbeställning: www.palladium.nu/palladium-servering/

 • Kommentar : OBS! 2025
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : fredag 25 april
  Tid : 19:30
  Priser :
  • Entré: 495 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2025-04-25 19:30