SE MIG – BARA FÖR DEN JAG ÄR

MAGNUS CARLSSON

Magnus Carlsson förlänger sin turné ”Se Mig – Bara för den jag är" med ytterligare 18 turnéstopp under våren 2024 och besöker Malmö 3 juni.

Under turnén ”Se mig – bara för den jag är” bjuder Magnus på turnéminnen och glimtar bakom kulisserna från sin 30 år långa karriär. Utöver detta delar han även, på olika sätt, med sig sidor av sig själv som många kanske inte vet om; till exempel att han är skolad i både klassisk sång och piano på musikhögskola.

Efter tre decennium på turné både i Sverige och utomlands kan man tveklöst kalla Magnus Carlsson en rutinerad artist. Han startade sin bana som framgångsrik leadsångare i bandet Barbados för att via en internationell karriär i popgruppen Alcazar sedan landa som hyllad soloartist. Uppdragen har varit många och spänt från programledare i TV, musikal, krogshower, stora turnéer och längs sin väg har han byggt upp en skatt med hitlåtar likt få andra i branschen. Genom åren har Magnus förärats drygt 40 guld- och platinaskivor, hela tolv Grammisnomineringar och en mängd andra utmärkelser, bland annat blev han invald i Melodifestivalens ärofyllda Hall Of Fame häromåret.

Jag har under hela min karriär gjort oerhört många konserter i kyrkor. De har en fantastisk akustik och är även ett sätt för mig att kunna nå ut till min publik där dom faktiskt bor utan att de ska behöva åka till arenor och konserthus”. ”I kyrkan finns det plats för alla typer av musik, även pop och schlager, säger Magnus Carlsson.

Förutom oväntade inslag bjuder artisten under föreställningen såklart även på ett stort urval av sina många hits.

Konsertturnén ”Se mig – bara för den jag är” har nypremiär i Linköping den 15:e maj 2024. Turnén hade sin ursprungliga premiär hösten 2023 och gjorde då tio stopp och nu får alltså ytterligare orter besök av den folkkäre artisten.

 • Plats : S:t Johannes kyrka, Rådmansgatan 20, Malmö
  Datum : måndag 3 juni
  Tid : 19:30
  Priser :
  • Entré: 525 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-06-03 17:30