• Speltid: 120 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://moomsteatern.com/forestallning/wonderland/
  • Artist / Medverkande: Moomsteatern och Teater Insite

Wonderland

I regi & manus av Nina Jemth, inspirerat av berättelsen om Alice i underlandet av Lewis Carroll. Ett samarbete mellan Moomsteatern och Teater Insite.

”Vi har inte en evighet på oss. Snart kan allt vara försent.” säger kaninen från det undermedvetna, innan Alice faller ner i ett djupt hål. Utom kontroll, ner och ner och ner, till Wonderland – en nonsensvärld utan förnuft och riktning.

Följ med på Alices desperata vandring genom tid och rum, med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Underjordens landskap är befolkat av märkliga varelser som alla tycks galna, eller är det Alice som är galen? I Wonderland är logiken och verkligheten satt ur spel, det är en plats där Alice inte längre kan se skillnad på vad som är verkligt eller overkligt och hon tvingas omvärdera vem hon i själva verket är.

Möt oss mitt ibland vardagligheterna på köpcentret Mobilia i Malmö. Där erbjuder vi er möjligheten att följa med Alice ner i kaninhålet, där gränserna mellan publik och föreställning, mellan fantasi och verklighet, suddas ut. Du gör redan nu ditt första val. Vill du vara en Besökare som guidas runt i det galna Underlandet? Eller vill du utmana din upplevelse ytterligare och vara en Invånare?

Följ med oss ned i Wonderland.

Koncept, manus & regi: Nina Jemth
Konstnärlig ledare & konceptidé: Matthias Thorbjörnsson
Musik & ljud: Martin Kullberg
Scenografi & ljus: Ilkka Häikiö
Kostym & mask: Ulrika Arvidsson & Chiara Pellizzer
Ensemble: Dennis Nilsson, Frida Andersson, Jan Unestam, Johanna Friberg, Matthias Thorbjörnsson, Niclas Lendemar, Nina Jemth, Ronnie Larsson, Therese Kvist, Tryggve Algeus
Produktion: Moomsteatern och Teater Insite

Ålder: Från 15 år

Det går endast att förboka biljetter. Vi säljer inga biljetter på plats i anslutning till föreställningen.

Biljettförsäljningen stängs 24 timmar innan föreställningstiden

Rullstolsplats bokas genom att kontakta Kulturcentralen.

För information kring uppsamlingsplats, gå in på http://moomsteatern.com/forestallning/wonderland

Starttiden för er som köper biljett "Invånare" är 30 min innan föreställningsstart, d v s 19.00 på vardagar och 17.00 på helger.
Köper du biljett "Invånare" ber vi er också att fylla i er fullständiga postadress, så att vi kan skicka hem ett förberedelsepaket innan. Kryssa även i rutan "Ja, jag godkänner att bli kontaktad av arrangören" i samband med att du köper biljett.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.