foto: Allison Burke
 • Speltid: 120 min totalt med paus
 • Arrangör:
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.palladium.nu

The Ukulele Orchestra of Great Britain

Den engelska ukulelegruppen The Ukulele Orchestra of Great Britain är en internationell sensation och något av en nationalklenod hemma i Storbritannien. Nu är det klart att succégruppen gästar Sverige hösten 2023.

Deras fantastiska historia spänner över 30 år och har gått från nyfiket prövande till virtuositet och från lantliga småscener till Carnegie Hall. Med instrument köpta för växelpengar har orkestern spelat för kungligheter på The Royal Albert Hall, i operahuset i Sydney och på den jättelika Glastonburyfestivalen.

På en mer eller mindre ständigt pågående världsturné levererar orkestern härlig underhållning med torr engelsk humor och en oemotståndlig och svängig musik. Gruppen är mästare på att göra det oväntade i sina härligt egensinniga och briljanta tolkningar av folkmusik, klassiska pärlor, rock och pop eller för den delen av sina egna kompositioner.

“...few concerts this year matched this ensemble’s November performance”
The New York Times

“Fyrsträngad lycka…brilliant”
UNT

“Wonderfully Clever”
David Bowie

“They have grown into a much-loved institution”
The Observer

"Bör ses! Och höras!"
nummer.se

Läs mer här: www.ukuleleorchestra.com

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : onsdag 18 oktober
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 595 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.