• Kategori:
  • Hemsida: http://dansstationen.nu

Skiftet – Johanna Fröjd

housedans-traditionen

Med förankring till house dans traditionen, skapar dansarna ett lekfullt rum för att utforska vikten av en rit i ett kollektivt firande och läkande.

Om en rit släcks på en plats kommer den att uppstå i en annan

I föreställningen Skiftet undersöker dansarna vad det innebär att komma ihop, skapa symboler och att fira liv. Genom att uppmärksamma detaljer och utforska kraften i förföriska och sensuella grooves, handlar Skiftet om kroppens och sinnets helighet likväl som att kunna omvandla det dramatiska i människan och världen.

Skiftet är en del av Malmö Dance Week
Malmö Dance Week är en av nordens största streetdancefestivaler och äger rum vecka 44. För mer info och program besök www.malmodanceweek.se

What’s up Sweden
What’s up Sweden är ett initiativ av Malmö Dance Week och tillsammans med Dansstationen fick svenska streetdansare och koreografer ansöka med sina föreställningar och showcases. Skiftet av Johanna Fröjd blev utvald av en jury bestående av Damon Frost, Camilla Tellefsen och Lars Eidvall.

Produceras av Kulturföreningen Iver i samarbete med Malmö Stad med stöd från Region Skåne, Kulturrådet och Riksteatern Skåne.

Dörrarna till Palladium öppnas 60 min innan föreställningsstart.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.