• Speltid: 110 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.tommyjuth.se

ÖNSKESÅNGEN - NI ÖNSKAR, VI SJUNGER - Inställt

Nu har Tommy Juth och Lasse Berggrensson nåt nytt på gång igen. Vi får ofta förfrågningar om att spela och sjunga önskesånger när vi uppträder. Det är inte alltid det funkar i en redan skriven och färdig show. Med i denna splitternya show tänker vi tillgodose alla tänkbara önskemål som dyker upp. Vi kallar därför vår nya föreställning för just ”ÖNSKESÅNGEN - NI ÖNSKAR, VI SJUNGER.”

Det kommer att gå till som följer; När publiken som vanligt kommer i god tid till Picknickshowen kommer alla att få ett ÖNSKESÅNGSFORMULÄR. Ett papper med hundratalet välkända och älskade låtar där man kan kryssa i sina älsklingsmelodier. Vi samlar ihop de ikryssade önskemålen och medan publiken äter sin medhavda Picknick sammanställer vi en ÖNSKESHOW med alla de favoritlåtar publiken just önskat.

Naturligtvis sjunger vi tillsammans. Självklart blir det en hel del sketcher och massor av anekdoter och kära minnen. Givetvis blir det hög igenkänningsfaktor och varning för mycket skratt.

Varmt Välkomna Tommy & Lasse

Speltid 1 tim 50 min (ingen paus)
Picknickshow - egen Mat & Dryck medtages

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.