Nisse Hallberg Torbjörn Averås Skorup
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 9/4 Lena Frisk, Nisse Hallberg & Torbjörn Averås Skorup

Standup på Moriskan

Nisse Hallberg
Är stockholmskomikern som aldrig verkar må bra. Han har tidigare turnérat runt landet med sin föreställning “Jag är sjuk” och föreställning “Trött”. Man kan även ta del av Nisses underbara tankar i tidningen Café. På scen är han dock full av energi och en väldigt rolig komiker. Nisse har man även kunnat se i TV-programmen “Släng dig i Brunnen” och “Bäst i test”.

Lena Frisk
Malmös humordrottning, tillika MACKs grundare, kommer till Moriskan och underhåller denna kväll. Lena utsågs 2003 till årets kvinnliga komiker och 2014 blev hon utsedd till årets glädjespridare av Malmö stad. Vad hon gjort däremellan är oklart. Lena Frisk är en otroligt skarp komiker som ger svar på tal och skojar om allt mellan himmel och jord. Hon är också en stor bidragande person till att många andra komiker fått chansen i branschen, inte minst kvinnliga komiker.

Torbjörn Averås Skorup
Värmlänningen som gett sig av mot Stockholm och på kort tid blivit ett stort namn i humorsverige: inte minst på grund av sitt instagramkonto som bjuder på alla roliga klipp. Torbjörn har sedan en tid tillbaka börjat med stand up och han reser runt hela landet och gör redan succé. Ta chansen att se denna framtida stjärna!

Insläpp: 19.30
Föreställningen börjar 20.00
OBS! Max 15 biljetter per bokning.

 • Kommentar : För att få rabatterat pris måste du visa upp MACK medlemskort eller Jubileumskort vid entrén
  Plats : Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, Folkets Park, Malmö
  Datum : torsdag 9 april
  Tid : 20:00 , ( Insläpp 19:30 )
  Priser :
  • Entré: 190 kr
  • Student: 150 kr
  • Medlem i MACK: 150 kr
  • Entré (har MACKs Jubileumskort): 115 kr
  Platser kvar: Fullbokat

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.