• Speltid: 70 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://www.palladium.nu

Future Standards

Bjud in några av Skånes finaste jazzmusiker, be dem sätta ihop ett program som överraskar och ge dem en scen att framföra det på. Det gjorde Palladium Malmö och här är resultatet: Future Standards.

Här får vi höra låtar av bl.a. Cyndi Lauper, Stevie Wonder och Peter Gabriel men framförda med samma förhållningssätt som när låtarna i den klassiska ”the Great American Songbook” spelas. I detta fall är musiken minst ett halvsekel yngre och vald utifrån vad musikerna förutsättningslöst lyssnade på i sin ungdom. Nu har de gjort låtarna till sina – och kanske även våra – nya ”standards”.

Medverkande:
Vivian Buczek, sång
Karl-Martin Almqvist, tenorsax
Mathias Landaeus, piano
Mats Ingvarsson, bas
Cornelia Nilsson, trummor
Krister Jonsson, gitarr

Till denna konsert säljs högst 100 biljetter.
För att kunna säkerställa avstånd mellan sällskap, säljs platser om två och två eller en och en. Om restriktionerna lättas upp ytterligare innan konserttillfället, kommer vi att anpassa biljettantalet efter detta.

 • Kommentar : Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : fredag 3 september
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 220 kr
  • Student: 120 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.