• Speltid: 40 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Fjället

En föreställning av kompani Fjård för alla som någonsin har sett ett fjäll, eller önskar att de hade gjort det. Följ med på vår unika fjällvandring!

En nycirkusmusikal som tar med publiken ut på en strapatsfylld fjällvandring.
För hela familjen!
Från 2 år

En stilla koloss utan rörelse som ändå kan beröra så starkt. Hur hittar vi till toppen och vad är egentlig målet?Bördan är tung att bära, men kommer allt kännas bra när färden har nått sitt mål? Dans vid stup, kompassjazz, skägglyft av sten, ledstångs-jonglering och gränslös fika.
En föreställning för alla som någonsin har sett ett fjäll, eller önskar att de hade gjort det. Följ med oss på vår unika fjällvandring! Kasta en sten, fånga ett fjäll Bestiga en topp, dansa i en dal Fastna i ett tält, befrias i en sovsäck. Andas fjällbjörk, hitta rätt. Falla ner, klättra upp.

Med: Magnus Bjøru & Amanda Roynesdotter Bjøru

Magnus Bjøru är jonglör, akrobat och fysisk komiker uppvuxen på ön Jøa på kusten i Norge. Han har skapat och spelat familjeföreställningarna Magmanus Show och Attached och gjort över 500 föreställningar med dessa i 26 olika länder runt om i världen. Senast aktuell i föreställningen Satyagaraha på Folkoperan och Fjårds nya cirkusmusikal Fjället.

Amanda Roynesdotter Bjøru är musikalartist. Hon spelade rollen som Tess i musikalen Flashdance på Chinateatern i Stockholm som spelade 160 föreställningar. Under 2013 cyklade hon ensam 100 mil på turné längs den norska kusten och uppträdde med två egenproducerade föreställningar som spelades hemma i folks kök och på lokala teatrar. Senast aktuell i Usa-turné med Claire Parsons danskompani och Fjårds nya cirkusmusikal Fjället.

Musiken är gjort av Magnus Larsson tillsammans med Amanda Roynesdotter Bjøru.

 • Plats : Barnens Scen, Falsterbogatan 17 (Folkets Park), Malmö
  Datum : lördag 18 februari
  Tid : 14:00
  Priser :
  • Entré: 60 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.