• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://babelmalmo.se

Duncan Laurence (NL) LIVE

DUNCAN LAURENCE (NL)
Duncan växte upp i en liten stad i Nederländerna och beskriver hur musik var som en udda främling för invånarna där. Men det stoppade inte Laurence, som drogs mot musiken. Där fick han utlopp för de känslor och den kreativitet som bubblade inom honom. Musiken blev även hans trygga hamn – fri från mobbing och oförståelse.

Duncan Laurence 2020 fullängdsdebuterade med ”Small Town Boy” var det som en upprättelse för hans yngre jag. Det var nästa kapitel i en historia som – trots smärtsamma, uppgivna och ensamma passager – hade lett honom dit han är idag. På ”Small Town Boy” samsas det storslaget atmosfäriska med det vackert återhållsamma på ett perfekt vis. Musiken blir fonden mot vilken Duncan visar upp sin styrka som både berättare och sångare, då han friktionsfritt rör sig mellan det kraftfulla och ömsint falsett.

Det är tydligt att ”Arcade” bara var början. Nu är Duncan Laurence redo att befästa sin ställning som storstjärna in the making.

VAD: Duncan Laurence (NL) LIVE
NÄR: Fredag 14 oktober, 2022, 19:30, på scen 20:30.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Duncan Laurence

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Kommentar : Kan endast bokas och sedan hämtas ut i butiken på Kulturcentralen
  Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : fredag 14 oktober
  Tid : 19:30 , ( På scen kl.20.30 )
  Priser :
  • Entré: 270 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.