• Speltid: 45 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.bastionen.org
  • Artist / Medverkande: Bobbi Lo Produktion

DO AS I SAY - INSTÄLLT!

DO AS I SAY är en fysisk dansföreställning som vill synliggöra sociala beteenden i frågor om mobbning och auktoritet. Verket är interaktivt, publiken medverkar i scenrummet tillsammans med dansarna och både publik och dansare får verbala instruktioner från högtalarna, men vem är det som bestämmer egentligen?

Vi vill att publiken genom att delta i föreställningen blir medveten om hur lätt man kan bli påverkad av en grupp eller auktoritet till ett önskat eller kanske mindre önskvärt beteende.

Mobbning är ett stort och svårbemästrat problem, moralisk övertygelse räcker inte. Det krävs också mod för att ingripa när man ser mobbning, DO AS I SAY ställer detta på sin spets och får publiken att fundera över sina egna beteenden genom att väcka känslor och skapa nya tankar både hos ungdomar och vuxna.

Vi kommer anpassa interaktiviteten och publikantal efter gällande rekommendationer kring COVID-19.

Från 13 år och uppåt.
Föreställningen framförs på engelska.

Bobbi Lo Produktion är ett danskompani som har fokus på att skapa scenkonst för barn och unga, vårt arbetet baseras på att låta målgruppen ta del av och påverka den kreativa processen.

Koreograf: Lava Markusson och Michael Tang
Dansare: Maria Ulriksson, Kristian Refslund, Moa Autio, Lava Markusson och Michael Tang
Kompositör: Jonathan Lundberg
Foto: Inuuteq Nuka Kriegel

Föreställningen produceras av Bobbi Lo Produktion med stöd av: Kulturrådet, Malmö Stad, Augustinusfonden, Svensk-danska kulturfonden, Danscentrum Syd, Dansk Skuespillarforbund samt Fondet for Dansk-Svensk Samarbejde.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.