• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Stora galaxer äter stjärnor + Roboten och valen

STORA GALAXER ÄTER STJÄRNOR
Sverige 2018. Regi: Anna Charlotte. 28 min. Svenskt tal.
Fyra vänner är på ett äventyr i rymden för att hitta sina stjärnor. Men i skuggornas tunnel finns det stjärnglans-ätande monster och det är bara om vännerna verkligen hjälps åt som det är möjligt att klara sig hela vägen. Kanske kan du också få syn på din alldeles egna stjärna på himlen i kväll!

ROBOTEN OCH VALEN
Sverige 2018. Regi: Jonas Forsman. 6 min. Utan tal.
Den muntra roboten Lobo bor tillsammans med sin bästa vän, den nyfikna robothunden Banjo. Tillsammans planterar de träd och räddar djur i nöd. En dag sköljs en val upp på stranden. Lobo och Banjo skyndar till undsättning, vilket visar sig vara ett farligt uppdrag för vattenkänsliga robotar.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.