• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - EIGHTH GRADE + Förfilm: BUDBÄRAREN

EIGHTH GRADE
USA 2018. Regi: Bo Burnham. 93 min. Engelskt tal. Rek. från 13 år.
Kayla går sista året innan high school, och det mesta känns pinsamt och besvärande. Hon funderar på hur en ska bete sig för att passa in. Årets roligaste film på BUFF fångar på ett träffsäkert och humoristiskt sätt tonårens vedermödor och den konstiga känslan att inte längre vara ett barn, men inte heller vuxen. Elsie Fisher är oemotståndlig i huvudrollen som den bortkomna Kayla och nominerades tidigare i årför en Golden Globe för bästa huvudroll.

Förfilm:
BUDBÄRAREN
Danmark, Sverige 2018. Regi: Lowe Haak. 9 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. från 13 år.
”Vill du gå på bio med mig? <3” Den frågan kan kanske ibland vara lättare att ställa i sms än till personen direkt i skolan bland alla kompisar. Men vad händer egentligen med sms när vi skickar iväg dem? Vad tar de för vägar för att komma fram till mottagaren? Plötsligt händer det som inte får hända och det viktiga meddelandet kommer på avvägar.

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.