• Speltid: 60 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.palladium.nu

Bobo Stenson solo

Här kommer ett efterlängtat tillfälle att åter få njuta av Bobo Stensons solospel på Palladium. Bobos alldeles egna uttryck med ett närmast gränslöst djup, fritt från klichéer och med influenser från olika musikaliska kulturer har gett Skandinavien en plats i jazzens finrum. Han har ingått i flera internationella samarbeten med till exempel Tomasz Stanko, Charles Lloyd och Jan Garbarek.

Bobo Stenson har i decennier haft framgångar med sin trio, som 2018 vann Gyllene Skivan för fjärde gången. Inom kort går de in i studion för ännu en skiva.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

 • Kommentar : Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : tisdag 17 november
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 250 kr
  • Studerande: 150 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.