• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Hanutten – Bara människa – Releasekonsert

"Du är ju bara människa" är ett uttryck som vi ibland säger och får höra men vad betyder det egentligen och vad är mänskligt?

På Hanuttens nya album ”Bara människa” utforskar hon den mänskliga faktorn och modet att våga lyssna inåt. ’’Jag tror att vi människor har mycket gemensamt men jag tror framförallt att vi har våra känslor gemensamt. När vi vågar lyssna inåt och landar i vår egen människa så kan vi också se och höra andra människor tydligare och högre’’ säger Hanutten själv.

Efter debutalbumet ”Säg vad som känns” (2016) med temat psykisk ohälsa har Hanutten släppt tre singlar. Idag är hon en ung Malmöprofil och jobbar aktivt både som artist och kulturarbetare för att främja ett större känsloutrymme runt om i samhället.

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.