• Kategori:
  • Hemsida: http://www.bastionen.org

Al + Sr + Ba

Följ med på en djupdykning ner i kaninhålet!

Detta är ett fysiskt hörspel för de röster som inte verkar passa in i sagan om vår verklighet. Röster som plockats bort, tystats ner eller raderats ut. Detta är ett hörspel med moves för modiga själar som fortfarande har öron att höra med och hjärtan att känna med!

Våren 2010 samlades forskare och vetenskapsmän ifrån hela världen, i San Diego USA, för att diskutera tekniker för artificiell manipulering av jordens klimat. Även kallat Geoengineering. Ett av förslagen som presenterades på detta möte var sprayningar av aluminium i atmosfären för att minska solens instrålning till jorden och på så sätt motverka global uppvärmning. Människor över hela världen vittnar nu om att detta redan pågår och har pågått under flera år, utan vår vetskap.

Chemtrails, som det kallas för i folkmun, är ett kontroversiellt och laddat begrepp i USA. Aluminum, Barium och Strontium är några av de ämnen som spårats i dessa Chemtrails besprutningar av vår atmosfär.

Men många menar på att det inte bara är i USA dessa Chemtrails plan flyger. Utan över länder i hela världen och även här i Sverige. Är detta möjligt? Eller är det bara galna konspirationsteorier?

DEL 1 GIFTIG HIMMEL 19.00 – 20.00

DEL 2 PLUGGA UR THE MATRIX 20.20 – 21.00
Del 2 är en praktisk workshop för de riktigt modiga själarna! Vi undersöker verktyg för att plugga ur the Matrix och ta tillbaka kraften! OBS! Del två kan du endast medverka i om du först deltagit i del ett.

Idé och Regi: Åsa Widéen Andreas Ottomar Nilsson
Medverkande: Åsa Widéen, Andreas Ottomar Nilsson mfl

Åsa Widéen född i Lund och uppvuxen i Åkarp och Eslöv. Åsa är utbildad skådespelare på Teaterhögskolan i Luleå och med dans och fysisk teater bakgrund. Här i Malmö har hon arbetat på bl.a. Teater Terrier, Instituet, Malmö Stadsteater och nu senast sågs hon i den nyskrivna pjäsen VIA DOLOROSA på Teater Insite.

Andreas Ottomar Nilsson född och uppvuxen i Södertälje. Utbildad skådespelare på Teaterhögskolan i Malmö. Han har jobbat och frilansat på teatrar runt om i Sverige sen dess. Just nu aktuell i Emma Broströms pjäs BLESS på Månteatern.

Åsa och Andreas iscensatte Sofia Rapp Johanssons diktsvit SILVERFISKEN på Institutet 2009 och som sedan spelades på Teater Giljotin i Stockholm. Verket blev mycket uppmärksammat och fick fina recensioner.

Tillsammans skapade dem också det fysiska stycket BURNED OUT PARADISE på Inkonst och som var ett samarbete med författaren och dramatikern Sara Tuss Efrik.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.