• Speltid: 60 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

Well Lit – Daniel Persson och Anders Duckworth

Anders Duckworth (UK) och Daniel Persson (SWE) undersöker på ett normkreativt sätt det heteronormativa och det homogena. ”Well Lit” är ett personligt verk om de vi är, de vi kunde ha varit och de vi kan bli.

Duon utforskar könsidentitet, könsuttryck, nationalitet och kulturell tillhörighet i en komisk anda men med en seriös underton. Koreografin är dynamisk vad gäller dansarnas många fysiska uttryck, såväl som deras relation till varandra och kompositionen med objekt, kostym och projektion. Duckworth & Persson tar avstamp i hur dagens mode, media och sociala konstruktioner formar våra normer, värderingar och beteenden.

Längd: 60 min exkl paus/samtal

Under höstens visningar på Dansstationen kommer vi att ha en sittning anpassad till COVID-19. Vi har för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och har en placering med rekommenderad fri yta per person.
Vi kommer att ha numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.