• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://grandcircushotel.com

The Carl Lundgren från Vit Päls och Laser & bas-soloshow

Carl Lundgren väljer låtar ur Vit Päls och Laser & bas katalog. Dessa framförs på akustisk gitarr tillsammans med historier om låtarnas tillkomst, skvaller och annat gött snack.

I början av 10-talet spelade Vit Päls flitigt på festivaler och klubbar runt om i Sverige och var en självklar del av den svenska indiescenen. Bandet la ner 2013, men intresset för musiken har inte avtagit för det. Låtarna streamas lika mycket nu som då och bandet har nått kultstatus tack vare sina berättande texter och speciella uttryck. Carl Lundgren som skrev alla låtar i Vit Päls hörs numera i duon Laser & bas tillsammans med producent och låtskrivare Ola Johansson. Kanske mest kända för Tik-Tok hiten “Klockan är 15:40, dags att fucka ur”.

Soloshowen är inte bara ett unikt tillfälle att åter höra Vit Päls-låtar live. Showen ramar också in musiken, så att du får uppleva den på ett nytt, annorlunda, naket och underhållande sätt.

Info: Foodtrucken med mat från vietnamesiska restaurangen Que är öppen från kl 16.

 • Plats : Grand Circus Hotel, Södra Bulltoftavägen 51, Malmö
  Datum : lördag 16 juli
  Tid : 20:00
  Priser :
  • Entré: 175 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.