• Speltid: 75 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://teaterrepubliken.se

Teaterrepubliken bildar band

En obeskrivligt wholesome föreställning om vänskap och musikteori. Eller som Anna säger på scen: Teaterrepublikens uttalade ambition med den här föreställningen är att vi ska ge er en grundläggande förståelse för hur västerländsk musik är uppbyggd. Vi ska också säga nånting meningsfullt om det mänskliga tillståndet. Och kommentera vår tid – just nu. På nåt djupsinnigt sätt. Väldigt blygsamma ambitioner sålunda.

Så slå er ner i en fåtölj i vår socialt distanserade salong och njut av 90 minuter teater och musik med Skånes charmigaste ensemble.

På grund av pandemin kommer vi spela med begränsad kapacitet och social distans i våra lokaler, och alla biljetter måste därför bokas och betalas via Kulturcentralen. Ingen försäljning på dörren. Vi öppnar 10 minuter innan föreställning. Allt överskott från försäljningen går till Läkare utan gränser.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.