• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Emma Knyckare, Moa Lundqvist, Victor Carlsson, Emma Hansson Löfgren

Oslipat med Emma Knyckare och Moa Lundqvist - Flyttat

Obs! Föreställningen är framflyttad. Nytt datum meddelas senare

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se:

Emma Knyckare har glatt miljontals svenskar som programledare i P3 och dessutom ligger hon bakom den nyskapande (och ”mansfria”) festivalen Statement i Göteborg. Emma har dessutom turnerat med kritikerrosade soloshowen ”Årets Mama”. Lika dräpande som absurd skapar hon diskbänksrealistisk humor med nerv.

Moa Lundqvist. Svensk standups wonderchild har blivit vuxen och levererat fantastisk tv-humor med ständiga parhästen Dilan Apak i ”Sagan om Dilan och Moa”. Dessutom har de skapat flera fantastisk humorshower där Moas unika stil verkligen kommer till sin rätt. Rakt upp och ned och med en leverans som skulle gå för sjusiffrigt på Tradera.

Viktor Carlsson är en lovande stockholmskomiker som även skrivit manus till Robins i SVT. Som ståuppkomiker är han klurig, vass och väldigt likeable.

Emma Hansson Löfgren är en av Oslipats absoluta favoriter. Med en bakgrund som improskådis tar hon fram det roligaste ur mänskliga interaktioner på ett mycket underhållande vis.

Insläpp 19:00
Köpt biljett garanterar ingen sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.