• Speltid: 30 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Osamsas

Osamsas är en föreställning om hur det är att vara syskon. Om att upptäcka världen ihop med den bästa och jobbigaste personen i hela världen. Familjeföreställning från 4 år.

OSAMSAS är en fartfylld fysisk och humoristisk tvekamp utan onödiga ord. I en inifrånvärld präglad av fantasier och känslostormar får vi följa två syskons vardag, full av lek, projekt, planer, gräl och samspel. Känslor tar fysisk form och tiden stannar upp vid det som kan verka oväsentligt, men som i själva verket är jordens medelpunkt. Ett omedvetet misstag framkallar katastrofer och väntan på en ursäkt är lika lång som en årstidsväxling.

OSAMSAS handlar om syskons brottningsmatcher, förhandlingar och regler. Om att snubbla efter någon som alltid kan bättre. Om att alltid behöva korta in steget och vänta in den som segar. Om att härmas, luras, skoja och retas. Om att klättra över nya hinder för att någon visar hur det går till. Om att upptäcka världen ihop med den bästa och jobbigaste personen i hela världen.

Målgrupp: 4-8 år

Medverkande: Karin Bergstrand och Otto Milde
TEATER TRE
Koncept, manus & regi: Liv Elf Karlén
Koncept, scenografi & kostym: Linn Henriksson Strååt
Dramaturg: Siri Hamari
Musik: Otto Milde
Mask: Johanna Rönnbäck
Ljus & teknik: Anthony Cooks
Illustration: Anna Olofsson
Smed: Cricke Christiansson
Skräddare: Mika Luther
Foto: Alex Hinchcliffe
Producent: Lina Karlmark

 • Plats : Barnens Scen, Falsterbogatan 17 (Folkets Park), Malmö
  Datum : lördag 11 mars
  Tid : 14:00
  Priser :
  • Entré: 60 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.