Foto: Joav Or
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

JonZ (ISR) - Upptäck Victoria! - INSTÄLLT!

INSTÄLLT!

Kraftfulla och poppiga, men mjuka folklåtar, med inslag av både elektronisk och klassisk musik. Denna duo från Israel bestående av Jenia Vasilenko och Yoav Or har med sin vilja att integrera konst och skapande med sin passion för att uppleva olika kulturer och inspireras av olika musikaliska uttryck, funnit ett både dynamiskt och eklektiskt musikaliskt språk som rymmer stor känsla och bredd.

I deras musik går det att ana hur de låtit sig inspireras av mängd artister, typ den sköna blandning man skulle få om man blandat Björk med Leonard Cohen, The Knife och kryddat med lite nordisk och keltisk folkmusik och lagt till ett stråk av sprudlande optimism.

Duon släppte sitt debutalbum ”Solid Wind” 2018, och har sedan dess rönt stora framgångar och uppträtt på en mängd stora scener och festivaler, som exempelvis InDenegev, yearot menashe, Nataraj, Colors of Ostrava, Fusion Festival, 3000 Festival, Greenland, Songbird Fest, både i Israel och internationellt. Låten "Siren in my soul" blev enormt populär på radio i Israel och har sedan den släpptes spelats otaliga gånger i etern.

Under 2019 har duon haft ett samarbete med den tyska ambassaden i Israel, som lett till ett sångprojekt med det tyska folkbandet "Jona Bird” som de uppträdde tillsammans med på Folkfestivalen i Tel Aviv förra året.

Under sommaren 2020 släpper JonZ den första singeln från sitt kommande album.

https://www.facebook.com/JonZDuo/
https://www.jonzband.com/
https://open.spotify.com/artist/5jVIa3EKyJbq1i8iEC5PBO
https://youtu.be/GEZE5KV-rqs

Picknickföreställning

Pris:
Salong 100:-
Balkong 100:-
Salong Student/Pensionär 50:-
Balkong Student/Pensionär 50:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.