• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://manteatern.se/projekt/har-kommer-natten/
  • Artist / Medverkande: Lillemor Hjelm, Mats Granath, Stina Hwatz, Luka Olde Monnikhof

Här kommer natten

Här kommer natten är en pjäs som handlar om oron inför en framtid som kanske inte finns, om att vakna och inte kunna somna om, om en statsminister som inte hittar orden och om någon som är instängd i en container.

Kit kan inte sova, inte Amina heller. Kits pappa sitter uppe, mitt i natten, Aminas mamma också

Statsministern ska hålla tal imorgon men varför sitter han på en bänk, kan inte han heller sova? Tur att Kit har sin nallebjörn men tycker nallebjörnen likadant? Kan en nallebjörn bli trött på sitt barn?

Här kommer natten är en pjäs som handlar om oron inför en framtid som kanske inte finns, om att vakna och inte kunna somna om, om en statsminister som inte hittar orden och om någon som är instängd i en container.

Föreställningen är för 8 år och uppåt.

Av Kristian Hallberg
Regi Elin Skärstrand
Scenografi/kostym Evelina Johansson
Ljusdesign Ida Eklund

Publiksamtal 29/9
Möt Ulrika Hult leg. psykolog/leg. psykoterapeut och Elin Skärstrand, regissör till föreställningen Här kommer natten i ett samtal om oro, att hantera kriser och att inte kunna sova.

Vuxenvärlden pratar mycket om en framtid som är oviss. Vad gör det med barns tankar, rädslor och oro?
Blir barn mer oroliga över de vuxnas oro, än det som de hör om faktiska problem?

Elin Skärstrand kommer inledningsvis att berätta om hur föreställningsidén till ”Här kommer natten” kom till och vilken väg arbetet tog i och med det förberedande workshoparbetet med barn.

Ulrika Hult har med sina tjugofem år som psykolog och psykoterapeut mött många barn och familjer som står inför svåra utmaningar. Ulrika kommer berätta om hur hon arbetar, sina tankar om barns och familjers oro och vad hon upplever i detta nu.

Samtalet sker efter föreställningen och ingår i biljettpriset.

Covid-19 information:
Vi på Månteatern följer de rådande rekommendationer och restriktioner. För mer information kring våra förhållningssätt och hur du som publik kan hjälpa oss och dina medmänniskor med att skapa trygga scenkonstupplevelser hittar du på vår webb.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.