• Speltid: 40 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://barnensscen.nu

Har du hört att Rosie bitit i gräset? - Teaterföreställning med Pygméteatern

Med sin humor och stilistiska förmåga skildrar Pernilla Stalfelt på ett roligt, fantasifullt och sakligt sätt de stora existensiella frågorna. För små som för stora.

Vart kommer man när man dör?
Vad händer på en begravning?
Var finns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu finns, vill säga.
Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? Inte blir man väl en pipande varmkorv?!!

En pjäs i femton korta betraktelser kring livet och döden. Med mycket humor och lite sång och musik tar vi oss tillsammans med David Mjönes an de stora frågorna!

“Pygméteatern kan skatta sig lyckliga över att ha en så galet fin uppsättning under sitt tak... Varken helgerån eller trams. “Har du hört att Rosie bitit i gräset” är ett trösterikt spel att mota mörker och rädsla med. En stjärna på teaterkalaset.”
- Pia Huss, Dagens Nyheter

Manus, regi: Agneta Ehrensvärd
Scenografi: Ulla Dahlström
Ljus: Anders Österberg
Medverkande: David Mjönes
För ålder: 4 - 10 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.