• Speltid: 90 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.sagohuset.nu
  • Artist / Medverkande: Teater Sagohuset (Ola Cítron och Sara Backlund Hammar)

Fika med Faster Dettan

För 3 generationer, från 9 år

I Fika med faster Dettan vill vi prova ett nytt grepp, en föreställning för 3 generationer. Vi önskar att barn, vuxna och seniorer- tillsammans, skall uppleva denna varma och humoristiska föreställning. Fika med faster Dettan spelas som caféteater med paus där publiken har med sig egen fika.

I Fika med faster Dettan får vi träffa Dettan som genom att berätta om sitt liv får oss att reflektera över våra. Hur var det när mamma var liten? Eller mormor? Var det bättre förr? Eller blir det bättre sen?

Föreställningen är till största del byggd på inspelningar som skådespelaren Ola Cítron gjort med sin faster. Det skapar en autentisk inblick i hennes liv som väcker lusten att ställa nya frågor till våra nära och kära.

Generationsbiljett = minst ett barn, en vuxen och en senior i samma sällskap.
Du sitter vid bord och får ta med egen fika.
Vill du köpa biljett för 1 person eller sitta tillsammans med någon som köpt tidigare, maila teater@sagohuset.nu.
Lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap. Obs! Max 8 personer i sällskap.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.