• Speltid: 45 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.bastionen.org
  • Artist / Medverkande: Bobbi Lo Produktion

DO AS I SAY

DO AS I SAY är en interaktiv dansföreställning som synliggör sociala beteenden i frågor om mobbning och auktoritet. Som publik medverkar du i scenrummet tillsammans med dansarna och både publik och dansare får verbala instruktioner från högtalarna, men vem är det som bestämmer egentligen?

Genom abstrakt koreografi och konkreta berättelser tas publiken genom en känslosam och tankeväckande resa. Hur påverkar grupptrycket oss? Vem är auktoritär? Varför gör vi alla som hen säger? och vad händer om vi låter bli eller säger i från?

Interaktiviteten och publikantal anpassas efter gällande rekommendationer kring COVID-19.

Från 12 år och uppåt. Föreställningen framförs på engelska.

Bobbi Lo Produktion är ett danskompani som har fokus på att skapa scenkonst för barn och unga, vårt arbetet baseras på att låta målgruppen ta del av och påverka den kreativa processen.

Koreograf: Lava Markusson och Michael Tang
Dansare: Kristian Refslund, Matilda Bjärum, Moa Autio, Lava Markusson och Michael Tang
Kompositör: Jonathan Lundberg
Röst/Skådespelare: Magnus Schmitz
Foto: Inuuteq Nuka Kriegel

Föreställningen produceras av Bobbi Lo Produktion med stöd av: Kulturrådet, Malmö Stad, Augustinusfonden, Svensk-danska kulturfonden, Danscentrum Syd, Dansk Skuespillarforbund samt Fondet for Dansk-Svensk Samarbejde.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.