• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - SLUT IN A GOOD WAY + Förfilm: SALADDIN CASTIQUE (27/3), I’M GOING OUT FOR CIGARETTES (28/3)

SLUT IN A GOOD WAY
Charlotte a du fun. Kanada 2018. Regi: Sophie Lorain. 89 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. från 15 år.
17-åriga Charlotte tar för sig av den nyvunna frihet som singellivet innebär genom att dejta olika killar som hon lär känna i affären där hon jobbar extra. När hon blir varse att reglerna för hur en tjej får ta för sig sexuellt skiljer sig från killarnas inleder hon en sexstrejk tillsammans med sina kvinnliga kollegor. Rolig film som kritiserar samhällets normer samtidigt som den bejakar sexualitet på ett lustfyllt sätt.

Förfilm:
SALADDIN CASTIQUE (27/3)
Finland 2018. Regi: Anssi Kasitonni. 6 min. Finskt tal. Engelsk text. Rek. från 4 år.
I en helt vanlig finsk skog letar en farbror efter bär, men hittar istället en ande. Mannen får tre önskningar men andens temperament är inte att leka med och han får snart lära sig en läxa. Med lite extra effekter och en rejäl fjärrkontroll blir det mesta inte som han tänkt sig.

I’M GOING OUT FOR CIGARETTES (28/3)
Je sors acheter des cigarettes. Frankrike 2018. Regi: Osman Cerfon. 13 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
I en lägenhet bor en pojke tillsammans med sin mamma och syster. I hemmet är män ett frånvarande släkte. I filmen går de ut för att köpa cigaretter och kommer aldrig tillbaka. Dessutom försvinner systerns rökande pojkvän mitt i natten och ingen pappa finns i sikte. Bland läsk, fryspizza och sin fantasis utsvävningar ser han historien upprepa sig. Stämningsfull och skruvad animation om familjerelationer och tonårens tristess.

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.