OVERBOARD! KNOCK KNOCK CAT LAKE CITY
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - KORTFILMSPAKET: VILDA VATTENÄVENTYR

REK. FRÅN 3 ÅR

THE CEMENT JUNGLE
Betonová džungle. Tjeckien 2019. Regi: Marie Urbánková. 7 min. Utan tal.
Ibland när en har tråkigt kan fantasin ta en genom riktigt spännande äventyr. I denna film tar fantasin oss på en resa till djungeln, bland krokodiler, berg, kannibaler och andra spännande upptäckter.

OVERBOARD!
Přes palubu!. Tjeckien, Slovakien 2019. Regi: Filip Pošivač, Barbora Valecká . 13 min. Utan tal.
Det slutar aldrig att regna och arken ska åka iväg. Två vänner, en kiwifågel och en kameleont, står inte på passagerarlistan. De bestämmer sig för att tjuvåka. Men vad händer när de blir upptäckta?

KNOCK KNOCK
Kuc kuc. Kroatien 2019. Regi: Ivana Guljasevic. 4 min. Utan tal.
En animerad film om att upptäcka havets botten. Den lilla gula ubåten undersöker havets olika djur.

CAT LAKE CITY
Tyskland 2019. Regi: Antje Heyn. 7 min. Utan tal.
En katt lägger ut sin handduk vid stranden för att ta det lugnt, sola och bada. Till kattens förtret kommer det genast en familj änder på besök. En tokig film om när ingenting går som en vill.En katt lägger ut sin handduk vid stranden för att ta det lugnt, sola och bada. Till kattens förtret kommer det genast en familj änder på besök. En tokig film om när ingenting går som en vill.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.