• Kategori:
  • Hemsida: http://maffswe.com/

AWFF - Festivalkort

Paketpris för tillgång till samtliga programpunkter inkl. invigningsfilm.

Nu är äntligen Arab Women Film Festival tillbaka! Mellan den 3-4 mars på Folkets bio Panora i Malmö. AWFF lyfter arabisk film med kvinnliga perspektiv och skapare. Dagarna kommer att bjuda på långfilmer, kortfilmer, dokumentärer, seminarium, konst och festligheter! Festivalen bjuder även på besök av internationella filmskapare och regissörer!

Den arabiska filmkulturen är oerhört rik och varierad, inte minst när det kommer till historier om och av arabiska kvinnor. Vårt mål är att med filmen som gemensamt språk och medel verka för ökad tolerans och jämställdhet. Alla filmer som visas är med arabiskt tal och svensk/engelsk undertext.

För att kunna se filmerna under Arab Women Film Festival behövs - utöver biljett- festivalpass. Festivalpass hämtas i biljettkassan innan visningarna.

Ni som har köpt AWFF kort för tillgång till alla visningar på festivalen, glöm inte att ni måste boka plats till visningarna ni vill gå på också

AWFF arrangeras av Malmö Arab Film Festival. MAFF är den ledande och största festivalen med fokus på arabisk film i västvärlden.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.