Foto: Nettan Kock
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Victoria dansar - RÄFVEN

Årets sista "Victoria dansar!" blir en Räfvarnas afton när musikerkollektivet Räfven bjuder på en vansinnig och vildvuxen blandning av folk inspirerad av gypsypunk, kurbitsklezmer och balkanbeats!

Räfven är gränslösa och deras musik och uttryck lånar och reser fritt mellan tider, kulturer, traditioner och kontinenter. De tror på mirakel i vardag och i fest, på överraskningar, magi och det fullständigt oväntade. Räfven bjuder in till en värld där allt kan hända, där dans, musik, glädje och gemenskap är i fokus, där alla är stjärnor och där stjärnorna faller.

Räfven är folkrörelsen som sprider övertygelsen om alla människors lika värde, vikten av inkludering och solidaritet. I konflikt med de nyfascistiska strömningar som tränger sig på i vår vardag framför Räfven sina protester från scen. Musiken är vapnet, dansgolvet fristaden och kärleken budskapet.

Räfven bildades i Göteborg 2003 som en kringresande gatuorkester och har under sina snart femton år tillsammans och genom hundratals vilda konserter gjort sig kända som Sveriges mest oemotståndliga liveband. Deras hämningslösa folkpunk och oemotståndliga dansmusik, spelglädje och explosiva scenutstrålning har även vunnit stor publik internationellt.

Per Svenner – slagverk
Rasmus Blanck – kontrabas
Johan Dahlkvist – dragspel
David Fraenckel – trombon
Jonas Lundberg – gitarr
Martin Nurmi – saxofon
Loke Nyberg – fiol
Daniel Wejdin – tambura

www.rafven.com

Observera att det är förbjudet att ta med mat och dryck till detta evenemang. Det kommer inte finnas några stolar i salongen. Endast sittmöjlighet vid köp av balkongbiljett.

Pris: Salong (Stående) 100:-
Balkong (Sittande) 150:-
I dörren: 150:- (i mån av plats)
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.