TRUMMOR & ORGEL

Med självklar lekfullhet och sitt speciella sväng skapar denna instrumentalduo en blandning av psykedelia, jazz och svensk folkmusik, med inslag av indiepop och elektronisk musik, där melodierna står i fokus. Soundet är levande, närvarande och liknar få andra band just nu.

Trummor & Orgel består av de två bröderna Ljunggren, Staffan på trummor och Anders på orgel. Strålande recensioner har praktiskt taget haglat över dem oavsett om de spelat på klubbar, festivaler eller kulturhus. De senaste åren har utmärkts av en häpnadsväckande utveckling av Trummor & Orgels ständigt expanderande musikaliska universum.

Det som blivit bandets signum är lekfullheten, svänget, samspelet, dynamiken, närvaron och de smittande melodierna. Duon lyckas ständigt hitta nya vägar att utveckla sitt unika sound. Alla som sett deras fantastiska liveframträdanden vet även att deras tyngd som kompositörer och arrangörer matchas av deras imponerande musikalitet och den karisma de har som liveakt.

https://open.spotify.com/album/4AJTFqjPMXphGcJ7A4QO8d
www.trummororgel.com
https://www.facebook.com/pg/trummororgel

Picknickföreställning

Pris: Salong 240:- Salong Student/Pensionär 200:- och Balkong 200:- Balkong Student/Pensionär 160:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

 • Kommentar : Insläpp kl.19.00
  Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : fredag 23 mars
  Tid : 19:30
  Priser :
  • Salong: 240 kr
  • Balkong: 220 kr
  • Salong Student/Pensionär: 200 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 160 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.