• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Dilan Apak, Moa Lundqvist, Tora Larsson, Elvira Lander

Oslipat presenterar: Dilan & Moa + Humor är kul

Två komikerduos, en scen, flera öl till salu, jättemånga platser i publiken, ännu mer luft att andas. Är inte det en underbar kväll så säg?

Malmö-duon DILAN OCH MOA (Dilan Apak och Moa Lundqvist) möter Umeå-duon HUMOR ÄR KUL (Elvira Lander och Tora Larsson) och håller en improviserad humorkväll i två akter. Ingen i publiken kommer behöva bli utsatt för något stelt, det är ett löfte. Om man däremot vill så kommer man kunna ge förutsättningarna till scenerna som komikerna spelar och det kan ge en känsla av makt så det pirrar i fingertopparna. Ni kommer även få se standup av nämnda komiker, det blir en kväll med ett upplägg som om vi levde i ett matriarkat.

Dilan och Moa och Humor är Kul har sålt ut improviserade humorföreställningar i Umeå, Malmö och Stockholm så passa på att köpa biljett direkt och kom och UNDERHÅLLS av Svensk Damimpro (namn ej helt etablerat).

Konferencier: Marcus Johansson.

Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i tid!

Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.