• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Simon Gärdenfors, Emma Knyckare, Josefin Sonck och Ina Lundström

Oslipat med Simon Gärdenfors och Emma Knyckare

Simon Gärdenfors är mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmånsar och nejsägare. De senaste åren har han gjort succé med soloshower som ”En slapp timme” och ”Vesslan”.

Emma Knyckare har du säkert hört i Tankesmedjan eller Knyckare i P3 där hon med sin avspända leverans alltid roar. På scenen är hon absurd och experimentell med en västsvensk charm som ingen kan motstå.

Josefin Sonck har med sin energi och absurda betraktelser gjort sig ett namn som en av de mest lovande komikerna ur den nya generationen.

Ina Lundström är journalist och har precis börjat med ståuppkomik. Hennes resa kan man följa i podcasten Klubb Hybris som du kan lyssna på här: https://podtail.com/podcast/klubb-hybris

Kvällens konferencier är Tomas Högblom

Ålder 18 år. Köpt biljett garanterar ej sittplats, så kom i tid.

Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.