• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.musikiappelriket.se
  • Artist / Medverkande: Camilla Tilling & Paul Rivinius

Musik i Äppelriket – Tilling & Rivinius

Sopranen Camilla Tilling är en av våra svenska operasångerskor med världen som arbetsfält. Här får vi njuta av ett vokalprogram tillsammans med hennes medmusikant sedan många år – pianisten Paul Rivinius.

Camilla Tilling är en sångerska som är svår att berätta om utan att strössla med superlativ från de största scenerna världen runt. New York, London, Wien, Berlin och Hamburg är alla opera- och konserthus där hon är återkommande gäst. Tilling är en av de svenska röster som kanske är större och mer känd utomlands, med få nedslag på hemmaplan. Senaste besöket var i höstas i Stockholms Konserthus, samt som del i konserten på Nobelbanketten.

Nu kommer hon i ett exklusivt romansprogram med sin mångårige medmusiker Paul Rivinius, som även han är en av de yppersta pianisterna i dessa sammanhang. Han är en efterfrågad kammarmusiker i många sammanhang, så publiken har en högtidsstund att se fram emot när de båda möts i Södra Mellby k:a.

Begränsat antal biljetter finns att köpa på plats

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.