• Kategori:
  • Hemsida: http://www.inkonst.com

Dubioza Kolektiv-Sarajevo, Urkos-Malmö

Stolta presenterar vi Dubioza Kolektiv – sydeuropas största konsertattraktion nuförtiden. Efter en skara ”turbo-folk” artister som strömmat in på Sveriges scener från Bosnien Hercegovina och Serbien kommer vi äntligen att få tillfälle till att gå på en konsert där vi inte förbluffas av de stora urringningarna utan av en sanning som slår hårt mot våra sinnen. Dubioza kämpar hårt för allas rättigheter, revolution med reggae/dub/rock/euforia! Kan vi tillsammans bygga ett samhälle som inte bygger på klass, etnicitet och religion? Dubioza Kolektiv energiska uppträdande lämnar inte någon oberörd, inte sällan blir folk helt exalterade på deras konserter. Kommer ni ihåg Che Sudakas konsert på Inkonst? Nu blir det samma stämning igen.

Förband till Dubioza Kolektiv är Urkos – Malmöscenens senaste tillskott värt guld. Urkos spelar melankolisk och samtidigt energisk punk. De blandar det bästa från alla punkgenrer med ironi och en del allvar. När man lyssnar på Urkos tänker man på Joy Divison och Dead Kennedys.

Det kommer att bli en fantastiskt spännande kväll som dessutom ska fyllas med Balkanikas DJ ŠeFika , DJ Grme och till sist inte mins själva DJ Tito. En oförglömlig afton!

reggae/dub/rock/euforia - nuförtiden sydeuropas största konsert attraktion

Tid: 21.00-01.00

Entré: 250:- förköp
300:- i entrén

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.