• Kategori:
  • Hemsida: http://www.moriskapaviljongen.se

BAJAGA & INSTRUKTORI

Vi har den stora äran och nöjet att presentera årets konsert:

BAJAGA i INSTRUKTORI

På en talrik publiks begäran och genom en omröstning bland våra medlemmar har vi lyckats förverkliga en stor dröm – tre konserter med Bajaga och Instruktori i Sverige:

27/4 2016 Stockholm/Södra teatern
29/4 2016 Göteborg/Musikens hus
30/4 2016 Malmö/Moriska paviljongen

Bajaga och Instruktori är ett av de mest framgångs- och inflytelserika pop-rockbanden i f.d. Jugoslaviens historia.

Deras rad av album och priser avrundade fram till slutet av 1980-talet den jugoslaviska pop-rockmusikens guldålder. Albumet ”Sa druge strane jastuka” (På andra sidan huvudkudden) anses vara ett av alla tiders bästa pop-rockalbum

. En kuriositet med Bajaga är att hans popularitet är enorm och att hans konserter är slutsålda överallt i världen. På Bajagas konserter skapas alltid en euforisk atmosfär som påminner om extas.

Bajaga och Instruktori har nyligen återkommit från en framgångsrik konsertturné i Australien och bevisat att de fortfarande åtnjuter en stor beundrarskara och att de fortfarande låter lysande och bättre än någonsin. Det kommer garanterat att bli två timmar av fantastiskt spelande och sjungande av Bajagas mest populära låtar.

Missa inte detta stora kulturevenemang – alla tre klubbarna är fenomenala och centralt belägna, men med ett begränsat antal platser.

Vi ses i slutet av april!

Bajaga älskar er!


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.