• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

ANNA STADLING: AMERICAN TUNES FOR CHRISTMAS

På självaste Lucia bjuder Anna Stadling in till en julkonsert med amerikanska tongångar. Det blir klassiska jullåtar, lite mer okända låtskatter och sånger som kanske inte alls hör julen till men som fångar julens viktigaste budskap – gemenskap – men också ensamhet och utsatthet.

2016 släppte Anna julskivan ”American Tunes for Christmas” som spelades flitigt på radio. Den togs självklart ut på turné, och i år är det dags igen.

”Julen har ju blivit närmast en galen högtid. Kommersen, skvalet och det höga tempot är ju egentligen väldigt motsägelsefullt budskapet. För min del vill jag fånga en mer eftertänksam och nära konsert. Där de vackra melodierna och texterna får stå i det centrum de egentligen alltid borde vara. Jag kan själv bli väldigt trött av allt glitter och det ytliga som oftast är det vi ser och hör kring den här tiden. Julmusik i alla möjliga former. Jag vill göra en konsert jag själv längtar efter att höra. Jag vill fånga de vackra melodierna och stämmorna. Att för en stund få stanna till och andas mitt i detta brus.”

Varmt välkomna till en jordnära jul en bra bit från tingeltangel och glitter, till en konsert med vackra melodier och texter. Fulla av värme, närhet och mycket stämsång!

Anna Stadling är sångerska, låtskrivare och producent med fyra soloalbum i bagaget. ”Det känns” från 1999, ”E4 mot norr” från 2010, ”Stadling/Cash” från 2013, ”Av timmarna som gick utan dig minns jag nästan ingenting” från 2014 samt ”Vägar hem" 2006 och "Hjärtat fullt" 2008 tillsammans med Idde Schultz. Hon var initiativtagare och medproducent för Frälsningsarméns skiva "Det kunde lika gärna varit jag - en salig samling sångerskor" som släpptes 2012 och var Lasse Winnerbäcks kvinnliga sidekick i kompbandet Hovet i närmare 10 år.

Anna är dessutom flitigt anlitad sångerska av bl. a. Staffan Hellstrand, Lisa Nilsson, Annifrid Lyngstad, Olle Ljungström, Stefan Nilsson (kompositören), Helen Sjöholm, Louise Hoffsten, Carl-Johan Vallgren med flera. 2011 tilldelades hon det första Marie Bergman-stipendiet och 2014 var hon förband till det amerikanska bandet ”Dixie Chicks” enda Sverigespelning i Stockholm och medverkade på Allsång på Skansen, Bingolotto och Go’kväll samma år.

https://open.spotify.com/album/59FOxK5msVo9A5l2sOzyPi
http://www.annastadling.com/
https://www.facebook.com/annastadling/?fref=ts

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.