• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://Grandcircushotel.com

Ved

VED är ett experimentellt rockband som influeras av postpunk, frijazz, progressiv rock och elektronisk musik. De kombinerar rytmisk monotoni med melodiska inslag, fri improvisation, samplade ljud och field recordings.

Sedan 2010 har de släppt 4 album och 3 EP:s, senast på engelska Rocket Recordings, och turnerat flitigt i Skandinavien, Tyskland, England, Spanien. 2014 gjorde VED en turné i Centralasien, en musikdokumentär från den turnén samt en ny LP kommer att släppas under 2020/2021.

Info:
Konserten är i ett cirkustält på Malmös bästa cirkushotell. Där finns också en foodtruck som säljer mat och dryck. Speciella åtgärder tas för att hålla fysisk distans. T ex är antalet biljetter begränsat till 50 st, och publiken är sittande vid bord med 2 m mellanrum. Välkomna till en säker konsert i en fantastisk miljö! Tältet och foodtrucken öppnar kl 18 för den som vill komma innan.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.