• Speltid: 30 min
  • Kategori:
  • Artist / Medverkande: Teaterrepubliken

Utdrag ur: Scenkonsthögskolan

Det briserar en skandal på Scenkonsthögskolan i Uppsala.

Ansvarig chef och alla kollegorna vet att Sebastian beter sig olämpligt, speciellt när han är borta från familjen i en gästlägenhet och dricker för mycket. Men ingen vill riktigt ta den konflikten; det står för mycket på spel och alla bevakar sina positioner på högskolan. Föreställningen ställer ut ett institutionellt haveri och förklarar hur människor, trots goda intentioner, misslyckas gång på gång att skydda utsatta och låter sköna snubbar slippa ta ansvar för sina handlingar.

Medverkande: Sanne Ahlqvist Boltes, Ebba J. Dahlberg, Henrik Svalander och Thérèse Svensson.

Manus och regi: Jens Peter Karlsson.

Utdrag ur: Scenkonsthögskolan är en fiktiv berättelse och har inga kopplingar till verkliga fall på konst- och teaterhögskolor runt om i landet.

Vi spelar fortfarande med viss social distans i våra lokaler för allas trygghet, och har därför begränsad kapacitet. Fri entré, men vi rekommenderar alla att boka biljett via Kulturcentralen för en avgift på 10 kr. Har man inte möjlighet att förboka går det bra att komma på dörren tio minuter innan föreställning. Alla går gratis i mån av plats.

Hemsida: https://teaterrepubliken.se/forestallingar/scenkonsthogskolan.html

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.