Ukraine Live – ukrainska klassiker - INSTÄLLT!

INSTÄLLT!

Lär känna, lyssna på och förälska dig i ukrainsk musik!

Det är vad den ukrainska kammarmusikgruppen Ukrainian Live har som mål när de satt samman programmet "Return of Ukrainian Classical Music" - en musikalisk berättelse med rötter i den centraleuropeiska, natursköna regionen Galizien (sedan 1945 delat mellan Ukraina och Polen). Från olika epoker har gruppen gjort ett unikt urval av tio kompositörer med musik som kan beskrivas som romantisk, dramatisk och meditativ och där tonvikten ligger på tid, passion och myter.

Adrian Bodnar - violin
Maxym Rymar - cello
Dmytro Mykytyn - piano

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.