• Speltid: 75 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://grandcircushotel.com

Traveling John - solo på Grand Circus Hotel

Med melodiska plock-gitarrer, hjärtskärande texter och mycket underhållande mellansnack har Traveling John gjort sig känd för att beröra sin livepublik. Musiken kan beskrivas som amerikansk singer-songwriter/folk/pop, inspirerad av både Paul Simon och Bob Dylan. Ibland lugnt, ibland upptempo men alltid med berättandet i fokus.

Med sin gitarr och inspelningsutrustningen i sin ryggsäck åkte han omkring i Nord- och Sydamerika i över två år. Han liftade, arbetade på ekologiska gårdar och spelade på gatorna för att leva så billigt som möjligt men framförallt skrev han mycket musik. Låtarna tog han med hem till Sverige där dom spelades in tillsammans med ett gäng vänner och musiker.

I samband med att debutalbumet släpptes, spelade Traveling John live i både TV4 Nyhetsmorgon och SVT Go'kväll och blev omskriven i samtliga stora medier i Sverige, när han genom en låt eftersökte den borttappade amerikanska kärleken, Sarah. Hans låtar har streamats 3.000.000 gånger på Spotify och har även snurrat flitigt på Sveriges Radio P4.

Info:
Konserten är i ett cirkustält på Malmös bästa cirkushotell. Där finns också en foodtruck som säljer mat och dryck. Speciella åtgärder tas för att hålla fysisk distans. T ex är antalet biljetter begränsat till 50 st, och publiken är sittande vid bord med 2 m mellanrum. Välkomna till en säker konsert i en fantastisk miljö! Tältet och foodtrucken öppnar kl 18 för den som vill komma innan.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.