• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://karavanmalmo.se/
  • Artist / Medverkande: NORDIC PERFORMANCE ART

TRAKTORCIRKUS - FOLKETS POESI

Upplev eller återupplev förra säsongens fynska framgångsshow TRAKTOR. I år kör den till Malmö, där våra svenska cirkusprinsessor kommer att svänga högt upp under taket på dragningen.

I ett år har konstnären Tine Louise Kortermand kört över Fyn i en guldtraktor och samlat berättelser från människor hon har träffat på sin väg. Berättelserna har förvandlats till musikteater och samtida cirkus av högsta kvalitet ...

Det hela väcks till liv av den svenska trapetsduon Mira Leonard och Esmeralda Nikolajeff, den dansk-svenske cellisten Veronika Krøll Voetmann, den ekvilibristiska dragspelaren och elektronikmusikern Nicholas Kingo och den fynske sångerskan, video-, ljud- och performanceartisten Tine Louise Kortermand. De tillför teatralisk magi till de rörande och skrämmande berättelserna som guldtraktorn har "skördat" i verkligheten.

Det är en ovanlig musikteaterföreställning: vackra låtar, fängslande melodier och små underbara berättelser från vardagen. Det är skönlitteratur som bygger på dina egna berättelser. Det ser inte ut som något du har sett förut.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.