Foto: Thomas Brown

THE REVEREND SHAWN AMOS (US)

Denna Los Angeles-baserade sångare har som motto att leverera glädjefylld blues; en något annorlunda vinkel än vad bluesen normalt brukar ha som budskap, men definitivt inte sämre. Shawn har en modernare musikalisk touch och blandar både roots och R'n'B med blues i en spännande mix. Hans karakteristiska röst tillsammans med hans råa munspel skapar en alldeles unik musikalisk upplevelse.

Förra våren släppte Amos "The Cause of It All" ett album med bluesklassiker skapade under karantän tillsammans med gitarristen Chris "Doctor" Roberts och i januari 2022, på Martin Luther King-dagen släppte han singeln "Weight of the World" tillsammans med The Brotherhood för att hedra minnet av starka svarta kvinnor som i många fall förbisetts av historien.
"De vi känner, de okända, de som tagits ifrån oss och de glömda som t. ex. Ida B. Wells". Wells var en outtröttlig förespråkare för medborgerliga rättigheter i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Hon grundade organisationer som National Association of Colored Women och hjälpte också till att öka medvetenheten om lynchning genom publikationer som The Red Record. Wells gick bort 1931 men fick 2020 ett speciellt Pulitzerpris som ett erkännande av "hennes enastående och modiga rapportering om det fruktansvärda och ondskefulla våldet mot afroamerikaner under lynchningens era."

På scen:
Shawn Amos – sång och munspel
Brady Blade – trummor
Ander Molle Mohlin – bas
Bo Gustafsson – sax
Erik Möbeln Pettersson – keyboard
TBD – gitarr

www.shawnamos.com

https://youtu.be/JhzDisDDvM8
https://youtu.be/4_EONFcxrOM

Pris:
Salong 340:-
Balkong 300:-
Salong Student/Pensionär 300:-
Balkong Student/Pensionär 260:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : fredag 21 oktober
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: 340 kr
  • Balkong: 300 kr
  • Salong Student/Pensionär: 300 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 260 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.