• Speltid: 50 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://teaterrepubliken.se/forestallingar/reboot.html

Teaterrepubliken: REBOOT

SCI FI-NORDIC NOIR: en modern, nyskriven thriller för scenen, med en speltid på 50 minuter.

– Lyssna på mig, det är viktigt! Vi har varit med om det här redan: du har gett mig kuvertet, jag har sagt ja, och vi har varit lyckliga. Men snart kommer det att knacka på dörren – lyssnar du! Det är en man där – och han har kommit för att döda dig. Jag vet inte varför. Men du får under inga omständigheter öppna dörren.

Men det som inleds som en nervig thriller, utvecklas snabbt till en intelligent och psykologisk sci-fi-föreställning (...) och till slut har Reboot förvandlats till en rafflande flört med tv-serien Westworld. Sydsvenskan

Teaterrepubliken har fri entré via biljettkassan som öppnar 20 minuter innan föreställningen. Men vi uppskattar om ni väljer att boka biljett för 10 kr. Då stödjer ni samtidigt Kulturcentralens arbete.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.