• Kategori:
  • Hemsida: http://jazzimalmo.com

STICK MEN - Support: Katrine Amsler Solo

Stick Men är en rocktrio utöver det vanliga. De skriver fängslande, utmanande musik och är ett progressivt rockband bestående av musiker av mästarklass med många års erfarenhet av att spela ihop.

Pat Mastelotto och Tony Levin är rytmsektionen bakom legendariska King Crimson. Mastelotto är en eftertraktad trummis i den progressiva rock genren. Levin spelar på det ovanliga 12-strängade instrumentet chapman stick, i King Crimson, Peter Gabriel med flera. Reuter är en kompositör och gitarrist som spelar unik touch style gitarr.

Tony Levin: Har spelat in med John Lennon, Pink Floyd, Peter Gabriel, Yes, Alice Cooper med flera. Han är även medlem i King Crimson, Peter Gabriel Band och jazzbandet L´Image.

Pat Mastelotto: Har spelat med Mr. Mister, XTC, David Sylvian, The Rembrandts, Kimmo Pohjonen, och de senaste 15 åren King Crimson.

Markus Reuter: Har samarbetat med Ian Boddy, Robert Rich, No-Man sångaren Tim Bowness, för att nämna några.

STICK MEN
Tony Levin - Stick
Pat Mastelotto - Drums
Markus Reuter - Touch Guitar

Dörrar 19.00. På scen 19.30.
Förköp rekommenderas.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.