• Kategori:
  • Hemsida: http://babelmalmo.com/

Stefan Sundström (Live)

Jag slog mej i huvet förra hösten, cyklade omkull, jag var på väg hem till Miss Li, hon skulle ha fest. Tappade minnet och nästa grej jag minns är hur dom körde opp mej från operation, 13 stygn. Så jag hamnade inte på nån fest hos Miss Li, men jag fick en fin hjälm samt möjlighet att i lugn och ro beakta mitt liv.” — Så skriver Stefan Sundström om upptakten till sin nya skiva “Ingenting har hänt”.

Och han fortsätter…
”Detta resulterade i hör och häpna 38 låtar. Dom la jag i 2 högar, en lessen och en glad. Eftersom man alltid ska spara det roliga till sist spelade jag först in den lessna plattan, det är från den ni nu får höra.(och även lite gamla hitlåtar, såklart) Men den är vacker. Hare bra” - Stefan Sundström

Babel är glada att kunna presentera ett stopp på hans omfattande höstturné. Kom och se en svensk legend i sitt esse eller i alla fall som sig själv.

NÄR: onsdag 2 dec klockan 20:00–23:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Stefan Sundström
ENTRÈ: 200 kr
ÅLDER: 13 år, 20 år från 23:00
WWW: myspace.com/stefansundstrom

Presenteras i samarbete med National

OBS! Endast telefonbokning (040-10 30 20) eller köp över disk på Kulturcentralen (S Förstadsgatan 18, Malmö)

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.