Sensommarkväll i Limhamns kalkbrott

Följ med på en guidad kvällstur i Limhamns kalkbrott. Då kan du upptäcka Limhamns kalkbrott som är en spännande plats att besöka. På turen får du veta mer om kalkbrottets geologi, natur och historia. Limhamns kalkbrott är ett av Malmös tre naturreservat.

Turerna tar cirka 2 timmar (och det går inte att avvika före). På turerna kan barn från cirka 8 år följa med, men tänk på att innehållet främst är anpassat för vuxna och att det är ojämnt och kuperat underlag. Promenaden går nerför och uppför backar, så tänk på att ha bra kläder och skor. Det krävs god kondition för att orka gå runt i och framförallt uppför backen upp ur kalkbrottet.

Det går inte att avvika från guidningen eftersom Limhamns kalkbrott är ett stängt naturreservat.

 • Plats : Limhamns kalkbrott, Vi ses vid grinden ner till Kalkbrottet. Adressen är Kalkbrottsgatan 114 (den står inte utskriven på vägen men fungerar bra på t.ex Google maps), mitt emot kortsidan på Hammars park., Malmö
  Datum : onsdag 31 augusti
  Tid : 18:00
  Priser :
  • Bokningsavgift: 10 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.