Fotograf: Markus Gårder
  • Speltid: 80 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: Http://www.palladium.nu
  • Artist / Medverkande: Sissela Kyle och en musiker

SISSELA KYLE – Etta på listan!

Sissela Kyle släpper loss hela hösten!

Efter ett års pandemiuppehåll så förlänger nu Sissela Kyle turnén med succeföreställningen ”Etta på listan!”.

-Jag är så spralligt spelsugen och sporrad av publikintresset att jag nu turnerar från september till december. Från Umeå i norr till Ystad i söder!
-Det verkar som om många precis som jag längtat efter att få kliva in i en teatersalong och ha lite skoj igen, säger Sissela Kyle

”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag.

- Sedan jag var liten har jag gjort listor för allt: sillar, killar och busslinjer och det finns alltid en etta. Jag gör ständigt upp topplistor, listor över alternativ och inköpslistor.
Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 64 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös
, säger hon.

80 minuter skratt, skoj och vemod.
Manus skriver Sissela själv tillsammans med Calle Norlén.
Regi av Emma Bucht.
Medverkande: Sissela Kyle och en musiker
Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Åldersgräns: 13 år

Hemsida: www.sisselakyle.se

#ettapalistan

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.